Culinar

Pandispan cu capsuni

By  | 

 

 

IMG_1556

 

Ieri am incercat sa fac ciocolata de casa, dar am reusit sa obtin doar un bolovan ciocolatos 😐 asa ca am decis sa fac rapid un pandispan ca sa imi spal pacatele din bucatarie :).

 

Mai jos  aveti reteta simpla care o sa va salveze mereu si se face aproape singura.

 

Avem nevoie de:

6 oua

275 g faina

250 g zahar

2 linguri zahar pudra

5 linguri apa clocotita

1 plic zahar vanilat

300 g capsuni

 

O preparam asa :

 

Separam albusurile de galbenusuri.

Galbenusurile le mixam cu zaharul.

Adaugam pe rand cele 5 linguri de apa clocotita si amestecam dupa fiecare.

La final adaugam in doua transe albusurile batute in prealabil cu 2 linguri de zahar pudra si amestecam de jos in sus sa nu se lase aluatul.

Punem hartie de copt in tava si turnam aluatul.

Apoi asezam deasupra capsunile taiate feliute subtiri.

Coacem prajitura cu capsuni in cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius, pentru 30 de minute.

Avem grija sa nu deschidem cuptorul macar 15-20 de minute.

 

Este foarte gustoasa, sotul meu deja a topit-o! :))

 

IMG_1557

 

reteta este inspirata de pe lauraadamache.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *