Fashion

Live | Love | Smile . . . <3

By  | 

De ceva timp simt nevoie de o schimbare… iar incet pasesc spre ea 🙂

Anul acesta se va incheia pentru mine cu cateva schimbari realizate : am schimbat masina, casa , relatia :)) hihihi , tara de resedinta si inca cateva lucruri importante pentru mine.

Acum simteam nevoie de o astfel de schimbare, una extrem de personala aplicata look-ului meu ; de mult timp imi doream sa imi cresc parul drept,dar nu am indraznit sub teoria „lipsit de volum”. . . totusi ultima mea vizita la Totys Hair & Make-up a coincis cu uciderea mitului si par drept.

Ma tot intrebam de unde vine aceasta dorinta de schimbare?!

Cred ca totul e o rutina,defapt o dorinta de a renunta la rutina. Din nevoia de a da un refresh vietii noastre iar primul pas de cele mai multe ori e cel catre partea exterioara. Poate e vorba de aceea placere atunci cand te privesti in oglinda si te simti revigorata,iar energia pe care o simti e premisa care construieste drumul altor schimbari ce urmeaza sa le faci in viata ta. Adevarul e ca surprinderea si admiratia celor din jur contribuie la sporirea sentimentului de incredere,nu e asa?

Coafura noua, un alt tip de machiaj, o improspatare a stilului vestimentar si poate chiar o noua atitudine . . . imi doresc sa incerc diferite roluri in viata mea si sa stabilesc unde e perfecta viata mea <3 si voi incepe prin diferite stiluri vestimentare . . .

E timpul pentru ucidere de mituri!!

„eu…palarie?”… „hmm… nuu ”

„eu… blugi rupti?”… „nu e pentru mine”

„eu…ruj rosu?”… „daaaaaaaa ….de azi toate sunt pentru mine”

 

Tu? De cate ori vezi ceva ce iti place. . . dar nu indraznesti?

 

 

diana 4

diana 3

diana1

diana 5

diana2

 

Am purtat :

Camasa : Frank Walder

Blugi : Asos Curve

Cardigan : New Look

Plic : Coccinelle

Palarie : Asos

Colier : Jolibelle

6 Comments

 1. 3

  stefania

  decembrie 9, 2014 at 12:54 pm

  Esti superba,si apreciez curajul tau ,si eu sunt plinuta si recunosc caa tot timpul am fost complexata! Tare as vrea sa fiu si eu model,din nefericire atunci cand s-au facut castinguri nu am avut posibilitatea de a incerca deoarece nu am avut bani

  • 3.1
   diana secara

   diana secara

   decembrie 10, 2014 at 4:42 pm

   🙂 multumesc pentru aprecieri! Castingurile organizate de mine sunt mereu gratuite 🙂 asadar sper sa ne vedem la cele din 2015 :* te pup

 2. 2

  Alexandra

  decembrie 9, 2014 at 6:54 am

  Esti o minunata!!

 3. 1

  Gabriela Catalina

  decembrie 8, 2014 at 6:56 pm

  Ce dulce eeesti!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *