Fashion

Cu gandul la Londra. . . <3

By  | 

Azi am fugit repede-repejor de la munca,ca sa reusesc sa ies la o plimbare in parc. Tare mult vreau sa mai profit de ultimele zile cu soare si fusta 🙂

Fetele mele dragi de pe Facebook mi-au scris mesaje sa afle de unde am eu tinuta pe care am purtat-o,doar ca vestea nu o sa fie foarte dintre cele mai grozave,cel putin nu in ceea ce priveste fustita,ea fiind initial o rochita achizitionata dintr-un second hand si modificata ,care pe mine cel putin ma duce cu gandul la Londra, la parcuri frumoase si perfecte pentru o seara de picnic in natura.

Trebuie sa recunosc ca ador magazinele second hand,cel mai mult pe cele cu hainute vechi,modele si croieli anii 60-70,din pacate sunt tot mai greu de gasit si mereu cand ajung in Romania,”bantui” cu drag orase mici unde second-urile inca mai aduc hainute vintage si mai pot sa mai gasesc cate o comoara,chiar daca „sap” dupa ea cateva ore.

Pantofii sunt extrem de comozi si sunt achizitionati din New Yorker ( au marimi pana la 42 si modele foarte comode chiar daca au toc putin mai inalt )

 

 

DSC_6129

 

DSC_6111

 

DSC_6130

 

DSC_6137

 

 

Am purtat :

Top – Zara

Jerseu – C&A

Fusta – colectie personala

Pantofi – New Yorker

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *