Fashion

BURGUNDY SEQUENCES

By  | 

Absenta! Asa am fost eu in ultimele saptamani in ceea ce priveste blogul si postarile pe social media. Daar . . . sunt absenta motivat caci ne mutam si viata mea curenta se petrece la cutie. Urmeaza sa ne mutam 200 km mai departe de locul unde stam acum, iar pentru mine acest lucru vine cu un puternic entuziasm pentru nou, mai ales ca vom locui la doar cateva minute de Elvetia, la mai putin de 100 km de Colmar ( orasul cel mai frumos al Frantei – in viziunea mea ) si 300 km de Milano. Ne doream de mult timp schimbarea dar acum cand mai sunt doar 2 saptamani pana ne mutam la casa noastra, sunt 1000 de ganduri care nu ma lasa sa dorm – ma gandesc cum sa amenajez, ce parchet – ce bucatarie sa aleg dar si multe ganduri despre adaptare, rasism sau vecinatate.

 

In ultima saptamana am profitat din plin de zilele calduroase – peste 23 de grade aproape in fiecare zi, iar asta ma face sa imi doresc ca iarna sa vina cat mai tarziu.

Cand am comandat aceasta rochie de la Asos stiam clar ca urmeaza sa o port in concediul pe care il vom face la finalul lunii Octombrie, dar credeti ca m-am abtinut pana atunci? Clar nu, asadar puteti vedea mai jos cum am ales sa o port.

 

1009-4-2

1009-5

1009-8

1009-2

acc-2

 

Inca putin pana viata mea se va „despacheta” si voi relua cu mare energie proiectele si totodata articolele speciale pentru voi.

 

 

Am purtat :

Rochie : ASOS

Sandale : New Look

Geanta : Zara

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *