Fashion

Blue dress & happy news| Girotondo – primul brand romanesc Plus Size

By  | 

Salut,

vin cu vesti atat de bune incat nu pot sa imi smulg zambetul de pe fata de cateva zile. La noi in casa se aude doar Ye,wow, super , yupy 🙂 si asta pentru ca sunt tot mai aproape de a realiza multe dintre lucrurile pe care mi le doresc pentru Romania,caci oriunde as merge tot acolo ma intorc cu drag.

Poate unul dintre cele mai „happy”momente din luna septembrie, a fost atunci cand Stefana mi-a scris cel mai fain email si ma anunta ca Girotondo a prins contur in Romania, ca fiind primul brand 100% romanesc pentru articole Plus Size.

In urmatoarea clipa am fost pe www.girotondo.ro si butonam fericita printre hainute. Totul a coincis cu deplasarea mea la Bucuresti, reusind sa ajung la atelier,unde pe langa atmosfera prietenoasa am intalnit fete deschise, implicate si nu in ultimul rand dispuse sa lucreze impreuna cu fiecare client nu doar la outfit-uri superbe cat si la o mare parte din buna lui dispozitia, caci ce poate sa depaseasca sentimentul unic de a gasi haine potrivite tie,asta fiind pentru noi plinutele e unul dintre momentele de glorie 🙂

Traiesc cu nerabdare momentul cand am sa intru intr-un magazin iar raspunsul vanzatoarei nu o sa fie „imi pare rau nu avem marimea dumneavostra”  si sunt convinsa ca acest prim pas facut cu mult curaj de cei de la Girotondo, va schimba viziuni si va aduce tot mai multe lucruri dedicate special noua.

 

Am ales sa ies din tiparele mele clasice (alb,negru,gri si roz) pentru acest albastru superb :

 

 

diana5

 

diana2

diana6

diana4

 

cu drag,

Diana

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *